Allt, Inredning, Nytt

white oak

Jag har letat efter en hylla som jag kan ställa mina glas och mina skålar på, det har varit svårt att hitta en träfärgad hylla i en vit/askig ton. Så efter att ha kollat på pinterest bestämde jag mig för att köpa tre hyllplan i obehandlad ek och med hjälp av pappa har jag lackat dom i en väldigt transparent vitlack.

Jag är sjukt nöjd med resultatet och tycker att dom fick den där kalla vit/askiga tonen som jag ville ha. Hyllfästena hittade jag på MIO och dom är i guld, vilket passar bra med resten av inredningen eftersom att jag bara har detaljer i guld och mässing.

1fc884b2-972f-49b2-a1bf-13671e26aff2

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s