Allt, Inredning, Nytt

new furniture

I torsdags kom äntligen min fåtölj och fotpall, jag beställde dem i juli och det var sex till åtta veckors leveranstid. Det var värt väntan och den passar perfekt i mitt rum, jag valde en varm grå/beige färg i ett ”grovt” tyg som passar resten av inredningen.

Puffarna hade jag tänkt ha som bord och dem passar jättebra ihop med kudden som jag tänkt ha i fåtöljen. Jag har blivit förälskad i senapsgult och tycker att det passar till allt, det blir som en färgklick i mitt vit/grå/beiga rum och man blir glad av det. Det enda som fattas nu är en drinkvagn, jag har tittat på några stycken och tror att jag kommer att välja en i guld eller mässing då jag inte är speciellt förtjust i silver och tycker att det ser för kallt ut.

Jag och mamma var på stan för några dagar sedan och då hittade jag den här fina lampan på Åhléns, jag har saknat en lampa till mitt sminkbord så det blir perfekt. Älskar att köpa små inredningsdetaljer, det är sånt som gör inredningen.

03b1947c-58a6-43a8-a568-dba3521c71cb

Nu ska jag lyssna på P3 Dokumentär och dricka lite te innan jag går och lägger mig.

Godnatt ♥

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s