Allt, Inredning, Nytt

zara home

Förra veckan kom jag hem från Spanien, jag, mamma och pappa har varit där och kollat till vår lägenhet. Det var en lugn och skön semester, vi låg nästan bara nere vid poolen och solade. För mig som är pollenallergisk var det väldigt skönt att få komma bort till ett ställe där pollensäsongen var över, här hemma är pollensäsongen fortfarande i full gång och jag sitter mest inne hela dagarna då jag inte klarar av att vara ute för länge.

En kväll åkte vi till ett köpcentrum som heter Miramar, det ligger relativt nära lägenheten och då passade jag på att ta en sväng in på Zara Home och där hittade jag dom här ljuslyktorna. Sjukt snygga och passar perfekt till mitt rum.

Jag är inte så mycket för starka färger när det gäller inredning och upplever att jag blir stressad av starka färger och för mycket mönster. Jag har börjat älska betong och tycker att det passar till allt, det har resulterat i att jag har köpt både vaser och ljuslyktor i betong. Den stora runda ljuslyktan är i en ljusbeige färg och är i ett ganska mjukt material, jag tycker att den är sjukt snygg och passar perfekt tillsammans med den konformade ljuslyktan i betong. Jag hittade även två vanliga vita ljuslyktor som är guldfärgade på insidan och har utskurna löv runtom.

4ecc94d5-43fd-4d23-ae8f-e30f5081f856

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s