Allt, Inredning, Nytt

umbra

Sen mitt rum blev klart har jag letat efter den perfekta klädhängaren, jag är otroligt kräsen när det gäller inredning och är petig in i minsta lilla detalj. Imorse satt jag och googlade runt och helt plötsligt var den där, den perfekta klädhängaren.

Den kommer från Umbra och kostade 290 kr, den har fem utfällbara krokar och ser ut att vara en naturlig detalj i inredningen. Den är väldigt enkel och passar perfekt. Ofta när man ser krokar och hängare så tycker jag inte att dom smälter in eller ser ut att passa till inredningen som finns i resten av rummet. Jag är själv väldigt noga med att allt ska passa in och ge ett snyggt helhetsintryck.

Nu ska jag ta en dusch och äta kvällsfika. Hoppas alla har haft en bra dag. ♥

364bab29-273b-48b9-aa00-fe44cb1a76c4

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s