Allt, Mode, Nytt

WERA – khaki bag

bfadc009-7840-4d90-bc25-aee464ac99d4

 

När jag var på Åhléns och köpte plånboken såg jag den här perfekta väskan, det blev inget köp då eftersom att jag var osäker men när jag kom hem bestämde jag mig för att köpa den. Mamma var snäll och gick och köpte den åt mig när hon var på stan.

Den har samma färg som plånboken som jag köpte för några dagar sedan, den passar till allt och kommer användas mycket till sommarn. Jag har en likadan i en ljusbeige färg och den använder jag varje gång jag ska någonstans. Den har en perfekt storlek och man får ner det mest nödvändiga utan att det blir ont om plats. Jag tycker att det är svårt att hitta en väska som är både praktisk och snygg, antingen är dom försmå eller förstora.

Om jag känner mig själv rätt så kommer det kanske att bli en likadan i svart inom en snar framtid…

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s