Allt, Mode, Nytt

blazer

a7ded7d4-e479-43f0-8bf1-542f5a98ffa1

När jag var i London hittade jag den perfekta blusen, den ser ut som en kavaj men är en blus och istället för knappar är det två dekorationspärlor. De sitter bara där och det går inte att öppna kavajen framifrån som på en vanlig kavaj.

Jag älskar kavajer och är ett stort fan av trenden med kavajklänningar, det ser fint och stilrent ut och passar både till vardag och fest. En kavaj kan användas istället för en jacka på somrarna och det ser alltid snyggt ut.

Jag har länge letat efter den perfekta kavajen och nu tror jag att jag har hittat den. Jag har ganska smala axlar så det är svårt att hitta en kavaj som är tillräckligt smal och liten, men det finns storlek 32 på några hemsidor så jag kommer nog att klicka hem någonting. Jag tycker inte om när dom blir för oversized och blir för hängiga. Jag hoppas att jag hittar något innan Summerburst då jag tänkte ha med mig en kavaj.

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s