Allt

brunch and friends

Dagen började med att Josefin hämtade mig vid elva för att hon, jag, Sara och Amanda hade bokat bord på Brasserie Verket och skulle äta brunch. Det var längesen alla fyra sågs samtidigt, det är alltid lika roligt när vi träffas. Vi har känt varandra väldigt länge och hade vårat ”citrusgäng” på skolan.

Jag har ätit brunch på Verket en gång för kanske ett år sedan, så det var nästan helt nytt. Det var en stor buffé med allt möjligt, det fanns alltifrån sötpotatis pommes och köttgryta till äggröra och bacon, sen fanns det ett helt bord med olika muffins och desserter. Jag tyckte att det var bra och kommer definitivt gå dit fler gånger.

cc0d9dbc-17ca-4ca2-a3c2-c8064049ec80

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s