Allt, Nytt

WERA

7f358f84-f247-4cd8-b1f0-0894381128d2

I onsdags var jag och mamma på stan och då passade jag på att ta en sväng på Åhléns, jag hittade en liten plånbok från WERA. Jag älskar WERA’s produkter och har sen tidigare en väska därifrån som jag använder flitigt. Plånboken är perfekt och det finns fack för kort och plats för kontanter, tidigare har jag bara använt en korthållare vilket är besvärligt om man ska ha med sig kontanter speciellt mynt.

Jag ska till Spanien nästa månad och kommer säkert behöva använda kontanter då så det blir perfekt. Jag har saknat en liten plånbok eftersom att jag oftast har använder små axelväskor när jag ska någonstans. Den här är perfekt och kommer att användas flitigt.

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s