Allt, Inredning, Nytt

Tisbury

ca67591a-6250-47b7-afa8-6d5e43782143

Här är min nya tekanna och mina nya muggar. Jag har önskat mig/letat efter en tekanna ett tag men inte känt att jag hittat någon som jag tycker om, så när jag fyllde år fick jag pengar så att jag skulle kunna köpa en.

Det tog några veckor innan jag hittade en jag tyckte var fin, jag ville ha en gammeldags eller traditionell i vitt eller ljus beiget för mig var det även viktigt att den tålde diskmaskin eftersom att jag tycker att det är jobbigt med saker som man måste diska förhand men tillslut hittade jag en på Royal Designs hemsida. Den var precis så som jag ville ha den så jag klickade hem den i början av mars och förra veckan kom den äntligen. Den var över förväntan och jag föll genast för den och bestämde mig för att klicka hem muggarna i samma serie. Jag hade fått presentkort på Royal Design när jag fyllde år så det passade perfekt.

Jag har bestämt mig för att börja samla på den här serien och kommer inom en snar framtid att klicka hem tekopparna i samma serie.

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s