Allt, Nytt, Skönhet

Estee Lauder

Idag kom äntligen min nattkräm som jag beställde förra veckan. Jag får alltid torr hy på vintern men har samtidigt lätt för att få finnar om jag använder en fet ansiktskräm därför tänkte jag börja med en nattkräm som är fetare än min dagkräm. Jag har läst mycket om den här från Estee Lauder, den ska detoxa huden och avlägsna porer.

Man smörjer in sig med den efter serumet varje kväll. Jag hoppas att den kommer återfukta min hy och avlägsna porer.

Nu ska jag åka in till stan och jobba på Easit. Hoppas alla har en bra dag.

e165d228-3690-43b1-8927-b1becab79779

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s