Allt, Nytt, Skönhet

Estee Lauder

Idag kom äntligen serumet som jag beställde förra veckan. Jag har funderat och tänkt börja använda serum efter att ha läst hur bra det ska vara för hyn. Det tog ett tag innan jag bestämde mig vilket jag skulle köpa eftersom att det inte är speciellt billigt med serum.

Jag har hört och läst mycket om ett från Estee Lauder, det har nästan bara fått positiva recensioner. Det ska reparea skador och förebygga ålderstecken samtidigt som det återfuktar. Jag får väldigt torr hy på vinter så jag behöver verkligen någonting som återfuktar och förebygger pigmentförändringar. Det här är ingen produkt som ger resultat över en natt utan det kan ta ett par månader innan man ser resultat, jag skulle aldrig köpa en sån produkt då jag hellre ser att det tar ett tag och ger ett långsiktigt resultat.

Jag återkommer om några månader när jag har börjat se resultat.

698b5495-1034-4889-87f2-e38dc861c095

df3da2d1-b0c8-41ae-a294-306c6726d1cd

Det kostade 720 kr och finns på bl.a. Kicks och Åhlens.

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s