Allt, Nytt

finally free

Gårdagen var en speciell dag för mig, jag fick äntligen ta bort tandställningen. Jag har haft den i nästan två år och igår togs den bort. Känslan är helt obeskrivlig och jag kan äntligen äta som en normal människa. Ni som har haft tandställning vet vad jag menar, nu har det bara gått en dag men jag kan inte fatta att den äntligen är borta.

Det blev även en sväng till frisören, jag har inte klippt mig sen i juni så det behövdes verkligen. Jag brukar klippa mig var tredje månad men jag hade helt enkelt inte tagit tag i det. Jag älskar att klippa mig och tycker att det är skönt att bli fixad av någon som vet vad den gör.

Jag tog en sväng på stan innan jag skulle klippa mig och hittade lite små grejer. Jag köpte transparenta förvaringsburkar på Åhlens, perfekt att förvara tops och bomullspads i, sen blev det helt vanliga svarta trosor och en bh från Lindex, en body butter från Body Shop och strumpor från HM.

30c355a4-2f95-40f1-bcd3-6bb84ed465bd

img_7079

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s