Allt

februari

Nu var det ett tag sedan jag bloggade men jag har haft fullt upp.

Jag håller på att städa hela huset och mitt i alltihop gick tvättmaskinen sönder, självklart gjorde den det när vi är ensamma. Vi har en källare med tvättstuga för våra hyresgäster så vi har fått använda den tvättstugan istället så vi klarar oss men det är så typiskt att sånt här ska hända när man håller på att städa huset. Så nu ligger det kläder, kuddar och filtar på golvet lite överallt i vår tvättstugan.

Igår var det snökaos och det kom mer än en halv meter snö, det har varit kaos och traktorn var här kanske fyra-fem gånger igår… Eftersom att vi var insnöade så bestämde jag mig för att baka bullar, lite mysigt är det ändå man är inne. Det var första gången jag gjorde kanelbullar och dom blev helt okej, jag kunde ha haft lite mer kanel i fyllningen men eftersom att det var första gången så fick dom helt klart godkänt.

b9cbdbda-85aa-4634-a389-05ed3045257e

044bfce4-6ac3-45cf-b270-d433d0dc0c4b

Hela kvällen låg jag i soffan och drack te och åt bullar samtidigt som jag kollade på Blindspot. Jag har blivit helt besatt av den serien och håller på att kolla om alla säsonger, hittills har jag kommit halvvägs in på andra säsongen.

5afd99ad-b287-4380-b429-26242de7e96d

492ddb30-f55e-49ee-8c23-4f2f4daf74e5

cab306fe-0136-4a12-94f6-26aab17a8e6f

Idag började dagen med att jag knappt kunde öppna ytterdörren eftersom att det var så mycket snö på bron. Så hela förmiddagen fick spenderas ute eftersom att jag tvungen att skotta bort snön. Jag blev helt slut av snöskottningen så sen dess har jag bara legat i soffan, ätit bullar och druckit te och kollat på Blindspot, tvättat några maskiner men har inte gjort mer än det. Resten av kvällen kommer nog att spenderas framför Blindspot, förhoppningsvis kommer det inte mer snö.

Hoppas att alla har en fin kväll. ♥

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s