Allt, Mode, Nytt

fur jacket

Igår kom äntligen min jacka, den satt helt perfekt. Den är lite oversized och går ner till låren ungefär, älskar när vinterjackor är lite oversized då dom blir mycket skönare och mysigare, man kan gosa in sig i dom då. Den kommer att bli perfekt till London, nu längtar jag verkligen tills vi åker. Jag ska dricka te och gå i affärer och bara njuta av att vara i en storstad. Min dröm är ju att flytta till London eller kanske Paris, bara den känslan man får av att gå på en gata med mycket folk i rörelse, jag älskar det.

Nu ska jag sätta på en podd och börja städa och sortera lite på rummet.

Hoppas att alla har en fin dag.

 

38c1c43b-a619-4b67-a90c-3d46d8bc30bb

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s