Allt

21 januari 2018

Nu var det några dagar sedan jag bloggade men jag har faktiskt inte hunnit, tiden har bara flugit förbi. I onsdags blev min garderob klar och jag har flyttat kläder hela dagarna och rensat bort en massa kläder som jag inte använder… Nu är det bara tvn som ska sättas upp, skor som ska packas upp och någon kartong full med småsaker kvar. Jag fattar inte hur jag har kunnat ha så mycket saker.

Imorgon är det måndag och förhoppningsvis kommer min jacka. Jag har spanat in den sen förra året och i onsdags klickade jag äntligen hem den, förhoppningsvis sitter den perfekt och kommer att passa perfekt i London.

Dagen till ära har jag invigt mina nya ljusstakar också. Nu ska jag lyssna på Livet på läktaren och leta inspiration.

31d41eac-5a4d-4ab2-ab8f-635b4e94e68b

c8f64878-4734-4e97-bb95-ef637cfc3663

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s