Allt

11 januari 2018

Dagen började med att jag fick ett sms att mitt paket från Åhlens, jag klickade hem en transparent förvaringsbox som jag tänkte ha mitt smink i. När jag klickade hem boxen så valde jag att hämta den i butik så det blev en tur till stan på eftermiddagen. När jag ändå var i stan så tänkte jag att jag kunde kika på en spegel på Royal Design som jag har spanat in på deras hemsida så det fick bli en sväng dit. Jag hade turen på min sida och dom hade precis fått hem spegeln i butiken så jag fick en av mamma och pappa.

Mamma och pappa överraskade mig med att jag även fick världens finaste stol som en tidig födelsedagspresent. Den är lite gammeldags och i ek med grå sits. Den är så fin.

Bilder kommer imorgon när spegeln är uppsatt.

9727f7fd-fe3e-49e8-b03f-0b95d318c65f

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s