Allt, Inredning

7 januari 2018

Idag har jag städat på Easit och skruvat ihop nya möbler. Jag känner mig helt slut, trodde inte att det skulle vara så jobbigt att bygga ihop möbler. Förhoppningsvis blir det klart imorgon eller på tisdag.

Igår var hela familjen i Birsta och köpte ett skriv/sminkbord och en tv-bänk på IKEA, det blev även nya gardiner från Hemtex. Mitt rum är helt klart nu och är så taggad för nu börjar det roliga med inredning och allt som hör till det.

Nu har en vecka av 2018 gått och jag kan fortfarande inte förstå att det är ett nytt år. Tiden går alldeles för fort och nästa månad fyller jag 20 år, jag kan knappt förstå det själv. Jag känner mig inte vuxen och får nästan lite panik över att växa upp och att bli vuxen på riktigt.

img_6646

img_6647

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s