Allt

grey shades

Nu är äntligen renoveringen igång och jag har börjat leta färg till väggarna. Jag har kollat på flera nyanser av grått i fler dagar men har fortfarande inte hittat den rätta färgen, vem visste att det var så svårt att hitta en den perfekta gråfärgen. Jag hade tänkt betonggrå, men det lutar åt en mer gråbeige färg, hittills har vi köpt tre olika provburkar med olika grå nyanser.

Jag har fastnat för kalkfärg oh kommer att ha en grå kalkfärg på en av väggarna. Jag tycker att kalkväggar är så fint och jag har velat ha en kalkvägg länge. Förhoppningsvis har jag bestämt mig innan helgen är över.

img_6535

img_6538

60ea0f7d-06c8-4033-a058-9093c59b8a46

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s