Allt

20 december

Nu var det ett tag sedan som jag bloggade. Jag har helt enkelt glömt bort det.

I måndags köpte jag och pappa en ny julgran och nytt julgranspynt. Jag tyckte att vi behövde nytt pynt, så jag valde det nya och jag blev så nöjd. Vi överraskade mamma så när hon kom hem från jobbet så stod hela julgranen uppställd och klar.

Idag har jag varit i Birsta tillsammans med mamma och pappa. Det blev bara en snabbis och det var helt klart för mycket folk för min smak… Jag köpte ingenting, jag handlade klart mina julklappar för några veckor sedan. Jag är ju en tidspessimist och började handla julklappar redan i november, så skönt att ha det klart så att man slipper stressa.

Imorgon ska mitt rum tömmas och alla möbler ska flyttas upp på övervåningen så att man kan börja måla och fixa härinne. Äntligen.

8cc4ffca-f4d2-4527-a495-1607c13c94fb

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s