Allt

weekend

Nu var det några dagar sedan som jag bloggade så jag tänkte göra en kort sammanfattning om min helg.

I fredags blev det en sväng till stan. Jag köpte en foundation, det blev Clinique’s Even Better foundation, jag brukar använda deras Stay Matte-foundation men eftersom att den inte sälja längre så fick det bli den här så länge. Jag kommer väl att behöva testa flera stycken innan jag hittar den perfekta. Jag tänker dock inte byta märke eftersom att jag gillar Clinique’s produkter, dom är hudvänliga och för mig med känslig hud passar dom perfekt. På vägen hem från stan hämtade vi kinamat, gott.

Jag fick även hem mina adidasskor, jag som har längtat efter dom. Tänker dock vänta tills jag åker till London innan jag använder dom, för nu är det så slaskigt ute…

Igår hade jag namnsdag och jag som tycker om att fira allt som kan firas tyckte såklart att en princesstubbe passade perfekt. Jag hann även se klart andra säsongen av The Crown, jag började kolla på fredagskvällen och blev fastnade framför datorn halva natten och hela lördagen. Jag har redan börjat planera att kolla om andra säsongen eftersom att det säkert är saker som jag har missat.

Idag har jag inte gjort så mycket mer än att städa på Easit idag. En ganska händelselös dag med andra ord.

dc3e08a9-d339-4a34-a3bd-66f0c2b08d39

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s