Allt

sjunde december

Idag har jag plockat lite på rummet och lyssnat på Veckans Bläcka. Det är så skönt att städa och lyssna på en podd, lite som terapi. Det har varit en allmänt bra dag förutom att jag blev lite irriterad över att mina skor inte kom idag, hoppas att dom kommer imorgon.

Imorgon blir det en sväng till stan, jag måste köpa en ny foundation och den som jag använder nu finns varken på Kicks eller Åhlens hemsida. Jag får hoppas på att den inte har utgått ur sortimentet… Jag tycker att det är jobbigt att behöva leta nya sminkprodukter, det är så skönt när man väl har hittat det som passar sin egna hudtyp. För övrigt kommer den nya säsongen av the Crown ut imorgon och jag är så taggad. Jag har längtat efter det här och har nyss blivit klar med den första säsongen som jag har kollat om.

Nu ska jag dricka mitt te och sen gå och lägga mig.

1f0a8753-fa2c-4536-a8b9-a6c52c37266b

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s