Allt

the last few days

I torsdags var jag på Easit och sorterade papper och arkiverade. Det hände inte så mycket mer än det den dagen.

Igår blev det äntligen december, som jag har längtat. Det betyder att julpyntet äntligen framme och ingen är nöjdare än jag. Den obligatoriska chokladkalendern åkte fram och jag fick äntligen öppna första luckan.

Idag är det lördag och jag och mamma hade planerat julbak idag, det blev dock inget för att jag somnade efter att ha varit i stan med pappa så vi bestämde att vi ska ta det imorgon istället. Mamma gjorde iallafall köttbullar så jag satt och åt några (väldigt många) innan middagen…

Imorgon är det som sagt dags för julbak och sen får vi sen om det blir en sväng på skyltsöndagen som är i stan.

5df03577-fb54-4112-8165-d10e6553f632

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s