Allt

Black Friday

Idag var det Black Friday och det märktes för hela dagen har jag fått mail och sms från olika butiker om rabatter hit och dit. Jag köpte faktiskt ett par skor från Adidas, jag har spanat in dom länge och dom har faktiskt varit prissänkta ett tag men idag tog jag steget och köpte dom. Ni får se vad det blev när dom kommer…

Jag och pappa tog en sväng till Birsta och det var vi inte ensamma om, det var hur mycket folk som helst. Vi åkte dit vid två tiden och tänkte att det kanske inte skulle vara så mycket folk eftersom att det är en vanlig fredag, men så fel vi hade. Jag köpte iallafall dom första julklapparna och pappa köpte några verktyg (?). Vi blev inte där så länge och åkte hem vid fyra och påväg därifrån såg vi att det var långa köer, antagligen för att folk slutar jobba vid den tiden och då var jag tacksam över att vi var klar där.

Jag får panik när det är för mycket folk och varmt, därför har jag alltid valt att avstå från att åka till vanliga butiker på såna här dagar och har hållit mig till online shopping. När mellandagsrean är här blir det definitivt online shopping och ingen butiksshopping för mig.

Påvägen hem åkte vi förbi ica och hämtade ut ett paket. Det var mitt efterlängtade kanelljus som hade kommit så nu kan jag äntligen komma in i mitt julmode.

d020116a-2e3a-4238-9451-2769bfcf6cd8

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s