Allt

22 & 23 oktober

Igår städade jag och mamma ur mitt rum hela dagen, vi hann till och med åka på soptippen med några säckar och massor av kartonger… Nätshoppandet har ju sin baksida också, alla jäkla kartonger som man får…

Vi stannade till på ica innan vi fortsatte till Easit och städade, dom hade varnat för att det skulle bli dåligt väder så vi handlade så att vi skulle klara oss i några dagar. För er som inte vet så är vi en familj som handlar varje dag och är dåliga på att planera.

Idag har jag lyssnat på Veckans Bläcka och plockat lite på rummet, men jag kom inte så långt. Jag får beslutsångest och behöver hjälp av mamma att slänga saker så hon får hjälpa mig någon dag när hon har tid.

Nu ska jag fortsätta att kolla på Wahlgrens Värld och leta efter inspiration till rummet.

8e5d52da-d6d3-48c4-bd0f-ada66760ebd3

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s