Allt

snowy sunday

Dagen började med att jag vaknade vid elva och klev upp och gjorde frukost samtidigt som jag lyssnade på ett nytt avsnitt av Livet på läktaren. Det snöade ute så jag tände ljus och hade en mysfrukost. Älskar det. Det enda som saknades var julpyntet och doften av kanel.

När jag hade ätit klart var klockan ungefär ett och då var det dags att åka in till Easit och städa. På vägen hem åkte vi förbi affären och handlade inför middagen. Det blev fläskfile, klyftpotatis och rödvinssås till middag, så gott. För er som inte vet så jag äter oftast kyckling när min familj äter rött kött så det blev en liten omväxling för min del. Det var ett tag sedan som hela familjen åt middag tillsammans så det var mysigt att äta tillsammans.

Processed with VSCO with e5 preset

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s