Allt

saturday and all by myself

Idag har jag plockat på mitt rum och torkat damm. När jag plockade ner tavlorna som stått på tavelhyllor insåg jag att jag inte hade torkat damm på flera år eller ja iallafall ett år, förstår inte hur jag inte har sett hur dammigt det var…

Ikväll blev det en ensamkväll, Sara har en kompis här så jag fick äta middag själv. Jag gjorde kyckling i gräddsås och ris, det blev faktiskt jättegott. Jag hade inget recept utan tog bara lite matlagningsgrädde och blandade i lite olika ingredienser. Efter middagen tvättade jag lite grann och sen tog jag faktiskt ett bad, det var flera månader sen sist. Jag kände att det var dags igen och tog med mig datorn och satte på ett avsnitt av The Crown och la mig i badet. Det var det bästa beslutet på länge kan jag säga, så otroligt skönt.

Processed with VSCO with s2 preset

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s