Allt

friday

Idag har jag varit hos tandläkaren och kollat tandställningen. Jag har haft den i över ett och ett halvt år och nu har jag äntligen bokat tid för att ta ut den! Det är några månader kvar men ingen kan vara gladare än jag för att jag har längtat efter det här så himla länge och äntligen har man något att se fram emot.

När jag kom hem började jag att plocka ur mitt rum eftersom att det ska renoveras så just nu är det kaos och saker överallt… Funderar seriöst på att sova på soffan för att det är så stökigt, hoppas på att få bort alla småsaker innan måndag så att man kan ta ut möblerna. Det jobbiga är att rensa alla lådor och små saker, jag förstår inte att jag lyckats trycka i så mycket saker i en byrå.

Ikväll var det bara jag och Sara hemma så jag lagade baconlindad kyckling med grädde och pasta till middag. Det har blivit en vanlig maträtt här hemma sen jag gjorde den första gången för någon månad sen. Det går snabbt att laga den och den är enkel att göra.

Nu ska jag diska och plocka undan innan jag kollar på ett nytt avsnitt av Fixer Upper.

Processed with VSCO with a6 preset

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s