Allt

farsdag

Idag har hela familjen firat farsdag, vi åkte in till stan och åt lunch på ett asiatiskt ställe med buffé. Det var ett tag sedan hela familjen var ute och åt så det var mysigt. När vi var klar så åkte vi hem tände ljus och åt tårta. Vi hade fikat klart vid fyra och då var det dags för mamma att åka till jobbet och då passade jag på att tvätta några maskiner, tvättunnan höll på att svämma över…

Imorgon ska jag börja plocka ur mitt rum så att man kan börja renovera. Det känns jobbigt att behöva gå igen alla saker men jag tänker att det är skönt när det väl är gjort. Jag längtar redan tills allt är klart och man kan börja inreda, det är den bästa delen.

Nu ska jag fortsätta dricka mitt te och lyssna på ett nytt avsnitt av Livet på läktaren.

Processed with VSCO with e4 preset

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s