Allt

sunday & monday

Igår började dagen med att jag åkte in på Easit och städade i några timmar, när jag var klar så åkte vi och handlade. Det slutade med att jag låg i sängen och kollade på the Crown hela kvällen, en vanlig söndag.

Idag har jag tvättat och städat undan lite skor, det börjar bli (är) kallt ute och alla vinterkläder måste fram… Jag är en sån som hatar vintern, allt blir kallt och hemskt. Nu längtar jag bara till julen och sen kan det gärna få bli sommar igen.

Nu väntar jag på att det ska bli Million Dollar Listing, älskar det programmet och kollar på det varje dag. Ska göra lite te och ta fram något att äta, jag måste alltid äta något när jag kollar på tv annars tycker jag att blir det tråkigt att kolla.

0fc9e6bd-94e2-4ca9-94e4-4cfa731fb348

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s