Allt

friday

Jag började dagen med att slå på en podd och torka damm i vardagsrummet, nu när solen lyser in genom fönstren så syns dammet extra mycket och jag märkte att det verkligen var dags att torka damm… Det känns väldigt skönt att ha det gjort och nu kan man faktiskt se vilken färg pianot har.

Idag gjorde jag middag till hela familjen, det är nog första gången jag gör det. det blev bättre än förväntat och jag blev faktiskt nöjd. Jag har börjat tycka att det är kul och laga mat, det känns skönt att kunna laga någonting från grunden och veta vad man stoppar i sig.

Imorgon väntar en myslördag eftersom att det är Allhelgona helgen, Sara är borta så det blir bara jag, mamma och pappa. Det är härligt att vara ”ensambarn” ibland.

Nu ska jag hänga lite tvätt och göra en kopp te innan jag går och lägger mig.

3977a2ed-61cd-4a4a-a22a-994711b73896

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s