Allt

tisdag 31a oktober

Den här dagen har bara flugit förbi och jag har hunnit tvättat flera tvättar och städat Saras rum. Jag tycker att det är lugnande att sätta på en podd och städa, det är avslappnande och får mig att tänka på andra saker.

Det slog mig nyss att det blir november imorgon, helt otroligt vad tiden bara flyger iväg, det känns som att sommarlovet nyss började. Nu längtar jag bara till jul och allt som hör till det, julbak, julgran och tända ljus och en massa mys. Julen är min favorithögtid och det är nog för att man får den där härliga julkänslan och hur allt doftar kanel. Nu fattas bara snön, sen kan julmyset börja.

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s