Allt, Mode

saturday shopping

Idag åkte jag och Sara in till stan och shoppade lite, vi åkte in redan strax före elva och kom hem vid halv fem. Jag hittade iallafall två blusar, en från Zara och en annan inne på &OtherStories. Jag provade även en jättefin kavajklänning inne på Zara men det blev tyvärr inget eftersom att jag insåg att det var en playsuit när jag skulle prova den.

Vi åt lunch på Friday’s och självklart blev det kyckling som vanligt, sen mötte vi upp Clara och Ida för en fika. Vi har inte träffats på ett tag så det var trevligt.

Nu väntar jag på att Sara ska komma hit med mat, är så hungrig så att jag håller på att dö.

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s