Allt

stockholm

Imorse vid tio tiden åkte hela familjen ner till Stockholm för lite shopping och storstadskänsla. Jag och Sara åkte direkt till Mall of Scandinavia för att kolla i lite butiker, jag köpte ett par byxor inne på Zara och tittade på en fin tröja inne på &OtherStories, köpte dock inte tröjan eftersom att vi tänkte åka in till stan imorgon och ta en sväng där men känner jag mig själv rätt så kommer den nog köpas där.

Nu ska jag snart sova, jag klev upp tidigt imorse så jag känner mig helt slut…

2d88f3b9-4e4e-4289-b515-3d1866d7b016

 

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s