Allt

25 oktober

Idag har jag och mamma varit på stan och kollat runt, självklart fick vi med oss några påsar hem. Jag köpte en concealer på MAC som nyss har öppnat inne på Åhlens och ett par skor på Scorett. Skorna har jag velat ha länge och äntligen blev dom mina, passar perfekt nu när vi ska till Stockholm. När vi kände oss klar med shoppingen så gick vi till Charm och fikade, sen vi åkte till Easit och städade.

Imorgon ska jag till Easit och jobba, inte städa utan hjälpa till med bokföring. Jag brukar göra det ibland och nu är det dags igen.

Nu ska jag kolla på Fixer Upper och dricka te innan det är dags för att gå och lägga sig.

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s