Allt

16 & 17 oktober

Igår tvättade jag hela dagen och kollade på Gossip Girl som jag kollar om för hundrade gången.. Jag bäddade rent i sängen och dammsög hela huset, älskar känslan efter att ha städat det känns skönt att ha det gjort. Jag avslutade dagen nyduschad med nyrakade ben, några avsnitt Geordie Shore och en kopp te, mysigt.

Idag är det städdag så ikväll blir det en sväng till Easit och en sväng till affären på vägen hem. Just nu regnar det och är väldigt mörkt ute och klockan är bara tolv så jag blev sugen på att göra broccolisoppa, tycker att soppor på hösten / vinter är det härligaste som finns.

Processed with VSCO with a6 preset

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s