Allt

sunday

Idag klev jag upp vid nio för att åka till stan och städa vid tio, jag ville åka in tidigt för att kunna få en parkering nära Easit det brukar vara svårt om man åker in efter tolv. Jag fick iallafall en parkering nära och efter städningen hämtade jag och Sara kinamat som vi åt till middag, ett mysigt avslut på en bra vecka.

När jag kom hem passade jag på att plocka undan lite samtidigt som jag lyssande på Livet på läktaren. Sen blev det en powernap på soffan, sen väckte Sara mig vid sex och var hungrig så då blev det middag och Real Housewives of New York, mysigt.

Nu ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig.

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s