Allt

busy saturday

Idag har jag hunnit med mycket, dagen började med att jag var tvungen att byta lampa i tvättstugan och jag som aldrig har gjort något sånt förut blev såklart förvirrad av alla siffror och bokstäver som stod på lampan men tillslut hittade jag en lampa som passade. Jag städade och vek tvätt hela förmiddagen, sen skjutsade jag Sara till affären för att hon tänkte baka och behövde ingredienser.

Nu sitter jag här och har precis ätit middag och diskat undan allt. Den här lördagskvällen kommer jag nog bara att kolla på serier och dricka te som vanligt, finns inget mysigare. Imorgon väntar en tidig städning på Easit och poddlyssnande, söndagar är dom bästa poddagarna eftersom att många av dom poddar jag lyssnar på kommer ut med nya avsnitt.

2cb49eda-0be1-46eb-ba4b-82e94ca22d7b

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s