Allt

10 oktober

Jag har precis duschat efter att ha kommit hem från stan. Jag och Sara var till Easit och städade. Det känns skönt att ha det gjort, dessutom så fick jag hjälp så det gick extra snabbt. Sen åkte vi till Coop och handlade, jag tänkte göra tacopaj på fredag och det fattades några ingredienser så jag tänkte att det var lika bra att handla nu så att man får det gjort.

Idag har jag bara varit hemma och kollat på Playmakers, jag har redan sett det en gång men det var ett tag sedan så jag tänkte att jag kunde se det igen. Jag blir lätt uttråkad och vill gärna ha tvn på så att jag inte känner mig så ensam när Sara är i skolan.

Just nu sitter jag och väntar på att matchen ska börja, har till och med tänt ljus. Jag tänkte ha en liten myskväll så vi får se om chipsen åker fram sen.

Processed with VSCO with a6 preset

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s