Allt

nionde oktober

Imorse vaknade jag och kände att jag ville få saker gjorda här hemma. Så idag har jag tvättat tvättkorgen tom, dammsugit, torkat golv och lagat köttfärs- och potatissoppa. Jag får passa på nu när jag är ensam hemma, nästa städprojekt blir nog vardagsrummet eller hallen.

Just nu sitter jag och äter kvällsfika, en av mina favoritstunder på dagen om man inte räknar med frukosten. Jag älskar att äta frukost länge, jag kan sitta i flera timmar och gör samma sak när jag äter kvällsfika. Jag tycker att det är en lugn och härlig stund när man kan tänka och reflektera över saker.

770a1f35-68cd-4bb4-9af1-0541398ae55c

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s