Allt

dinner with friends

Igår var jag på Oleary’s med några vänner, vi firade att en kompis hade fyllt år. Det är alltid så mysigt att gå ut och äta med några man tycker mycket om. Man träffas inte lika ofta som när man gick i skolan och det är synd men när man väl träffas så är allt som vanligt och det är som att ingenting har hänt. Älskar det.

Idag har jag städat på Easit och varit på Stora Coop i Birsta och handlat eftersom att jag och Sara ska vara ensamma hemma. Jag hoppas att vi klarar oss så att jag slipper åka och handla. För er som inte vet så hatar jag att köra bil och undviker helst det, jag får panik bara jag tänker på det…

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s