Allt, Nytt

the anxiety solution

Förra veckan beställde jag en bok som heter ”the Anxiety Solution”. Den innehåller tips om hur man blir av med sin ångest och hur man kan hantera den.

Jag får ofta ångest, speciellt på kvällen när man ligger i sängen och ska sova. Jag ligger oftast och gråter innan jag ska sova för att ångesten inte försvinner. Jag får panik och upplever saker som jag helst vill glömma och det leder ofta till att jag sover dåligt och mår dåligt.

Jag får ångest av att gå ut på stan och träffa människor och hatar när man träffar folk man känner, då gömmer jag mig för att jag inte vill träffa dom.

Jag tycker inte om när folk lägger sig i mitt liv och ställer för många frågor det gör att jag stöter bort dom och slutar prata med dom.

Jag har svårt att lita på folk, jag litar bara på en person och det är min barndomsvän Clara.

Jag är en introvert person och håller nästan allt för mig själv, Clara är den enda som förstår och respekterar det. Ingen annan som jag känner har respekterat det och dom flesta kräver att jag ska berätta saker för dom eftersom att dom berättar saker för mig, men jag har ingen skyldighet att berätta saker till den personen som berättar saker för mig. Det borde dom respektera, men det gör dom inte. Jag får ångest av allt det här och det känns som om jag ska gå sönder på insidan. Varför vet jag inte, jag har inte gjort någonting fel och det vet jag. Men ändå för dom här personerna mig att känna så här.

Jag hoppas att jag kan dämpa ångesten och lära mig någonting av den här boken.

b38e9035-810b-400b-af8a-c03ca0835d89

c496c499-ac35-4cb0-aded-fe4f1fefb0cd

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s