Allt

4 October

Idag har jag städat Saras rum och tvättat hela dagen. Älskar känslan av att ha städat, det känns alltid så bra efteråt.

Idag testade jag att äta schnitzel till middag, Sara brukar äta det ibland och tycker att det är gott men jag kan säga att det inte blev en ny favorit för min del. Så nu håller jag på att göra nuggets och strips samtidigt som jag lyssnar på Veckans Bläcka. Efter middagen åkte jag in till stan för att städa på Easit som jag alltid gör på onsdagar.

När vi kom hem duschade jag och sen blev det onsdagsmys med kanelbullar och te eftersom att det är kanelbullensdag idag.

Ett mysigt ett avslut på en bra dag.

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s