Allt, Mode

tjejkväll

Idag har jag varit på stan med mamma och pappa eller jag och mamma gick på stan medan pappa träffade en kompis.

Det var nämligen tjejkväll på stan, det innebär att det var en massa rabatter i butikerna och lite mer folk än vanligt. Det var längesen jag bara gick på stan och kollade runt i butikerna, förr gjorde jag alltid det efter skolan.

Jag köpte dock inget förutom en present till en kompis, kollade på ett par skor som jag länge velat ha men det blev inget. Känner jag mig själv rätt så kommer jag att köpa dom ändå inom en snar framtid. Jag provade världens finaste tröja inne på Lindex, den var verkligen helt perfekt förutom att den luddade av sig väldigt lätt så jag får fundera på den.

img_5375

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s