Allt

tuesday

Nu var det några dagar sedan jag bloggade, jag har helt enkelt glömt bort det. Jag har inte gjort något speciellt dom senaste dagarna, bara tagit det lugnt. Jag har frusit sjukt mycket dom senaste dagarna och jag vet inte varför. Mina händer och fötter har varit som isbitar, hoppas att det blir bättre när man börjar vänja mig vid vädret.

Idag har jag iallafall vikt tvätt och diskat. Det finns alltid något att göra här hemma. Ikväll blir det lasagne till middag, älskar det och skulle kunna äta det flera gånger i veckan.

Nu ska jag fortsätta lyssna på Veckans bläcka och dricka te.

Processed with VSCO with s2 preset

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s