Allt

braces

Igår var det första gången jag sminkade mig på flera veckor, det kändes skönt och roligt att sminka sig igen. Jag skulle inte göra något speciellt utan skulle bara till tandläkaren och kolla till tandställningen och byta trådar.

För er som inte vet så har jag tandställning och har haft det i snart ett och ett halvt år, inte särskilt fint kanske men jag tänker att resultatet kommer vara värt dom här åren med tandställning. Jag har valt att ha det själv och har fått betala min eftersom att jag inte fick någon av den vanliga tandläkaren. Jag har alltid varit osäker och haft dålig självkänsla när det gäller mina tänder, jag har aldrig lett så att jag har visat tänderna och hade ofta handen för munnen när jag skrattade för att jag skämdes över mina tänder.

Förhoppningsvis får jag ta bort den snart, jag fyller tjugo år i februari så jag hoppas på att kunna ta bort den innan dess. Det hade varit den bästa presenten.

Nu ska jag skriva en inköpslista så att jag kan åka och handla till middagen.

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s