Allt

fluffy sweater

Idag har jag bara kollar på Gossip Girl och lyssnat på Veckans Bläcka. Det är så kallt och jag håller på att frysa ihjäl, just nu ligger jag i sängen med två tröjor, mjukisbyxor, täcke och filt. Jag fryser nästan alltid så det är väl bara att börja vänja sig igen nu när vintern är på gång.

När jag var i Krakow förra året så köpte jag världens mysigaste pälströja inne på Zara, den är oversized och sjukt varm och mysig, älskar den. Den används varje gång det är kallt och är en av få tjocktröjor som kan synas utanför huset utan att se för ”slafsig” ut.

c2c5af92-ebf6-4c92-9a14-bb45b10d25ac-e1506002244570.jpg

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s