Allt

monday morning

Idag gjorde jag pannkakor till frukost, så gott. Det var ett tag sedan jag åt det, tycker att det passar så mycket bättre som frukost än middag. Tyvärr hade jag ingen grädde hemma så att det fick bli sylt istället. Jag brukar göra grädde och sen blanda i blåbär, det blir så mycket godare då.

Just nu sitter jag och lyssnar på Veckans bläcka och dricker te. När jag började att lyssna på podden så började jag vid avsnitt 100 och lyssnade sedan bara på dom nyare avsnitten, så jag har 100 avsnitt att lyssna på innan jag hinner ikapp.

4f3f325c-0f99-4934-ab38-8480a1259ef7

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s