Allt, Skönhet

Party on a platform

För er som inte vet så är jag beroende av nagellack och tycker att jag har fula händer när jag inte har det. Jag har haft svårt att hitta det perfekta röda nagellacket fram tills nu. I julas hade jag adventskalender från Essie som jag fick av min mamma och i den fick jag det perfekta röda nagellacket.

Färgen heter ”Party on a platform” och kommer från Essie, jag målar alltid minst två lager för att få fram den perfekta rödheten. Älskar färgen, den passar till allt, tycker överlag att rött nagellack alltid passar och känns väldigt vuxet.

Det rekommenderas och passar som sagt vid alla tillfällen.

Processed with VSCO with a6 preset

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s