Allt, Skönhet

Miss Dior

För något år sedan upptäckte jag Miss Dior-parfymen och sen dess har jag varit fast. Det är min favoritparfym, jag använder den nästan varje dag. Den har en söt och blommig doft och den känns som mig. Det skadar inte heller att förpackningen och flaskan har väldigt fin design. Jag tycker att parfymer är personliga och att alla har en personlig doft som passar dom.  Alla kan inte ha samma parfym eftersom att alla är så olika.

Jag tycker att jag passar bäst i söta och blommiga dofter, jag passar tillexempel inte i en stark och mörk parfym. Vanilj är en doft som jag inte skulle använda, det känns inte som jag. Doftljus är dock en annan sak och jag älskar doftljus som luktar vanilj.

image

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s