Allt, Mode

ZARA

För ett tag sedan köpte jag en helt drömmig skjorta inne på Zara, blev helt förälskad när jag såg den. Jag tycker att den känns höstig och passar till det mesta, känner mig så fin i den. Den är perfekt när man vill känna sig lite finare fast liksom inte för fin. Tyget är lite glansigt och känns lyxigt, det gör att den kan lyfta en hel outfit.

Jag har fått en grej för blommiga blusar/skjortor och tycker att det är perfekt nu till hösten. Dom ska helst vara mörka i färgen eftersom att det passar mer till hösten som är lite mörk, om dom är för ljus känns dom för somriga och någonting man skulle ha på sig på midsommar.

Processed with VSCO with a6 preset

Köpte även dom här solglasögonen som jag tyckte passade till.

Processed with VSCO with a6 preset

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s